Εθελοντικό Ιατρείο-Φαρμακείο Ρόδου

Switch to desktop

Γιώργος Τριάντος

Γιώργος Τριάντος

ΣΠΑΡΤΑΛΗ 1ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΗ

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 έγινε νέος κύκλος εμβολιασμών 15 παιδιών άπορων, ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών, στο χώρο του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου στον Αγ. Ιωάννη.

Οι εμβολιασμοί έγιναν με την εποπτεία της Εθελοντή του ΕΚΙΦ παιδιάτρου κ. Χρυσής Σπάρταλη με τη βοήθεια της νοσηλέυτριάς μας Δέσποινας Παπαχριστοφή.

Ήδη προγραμματίζεται νέος κύκλος εμβολιασμών. Τα έμβόλια ήταν ευγενική προσφορά της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Φαρμακοποιών και Συμπολιτών μας.

Το Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Ρόδου σε συνεργασία με ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, απέκτησε πρόσβαση σε επιδοτούμενο πρόγραμμα που προβλέπει την πρόσληψη δύο (2) φαρμακοποιών και ενός κοινωνικού λειτουργού για τις ανάγκες του.

Ήδη βρίσκεται στο στάδιο σύνταξης των προκηρύξεων σε συνεργασία με το ΙΝΕ.

Περισσότερες λεπτομέρεις θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

λειψοί 

Έγινε η δεύτερη αποστολή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού στο Περιφερειακό Ιατρείο Λειψών. 

Με τη συνεργασία και υποστήριξη του Δήμου Λειψών και του Δημάρχου κ. Μπενέτου Σπύρου, έγινε δυνατή η μετάβαση και παραμονή του Εθελοντή του ΕΚΙΦ, παιδίατρου κ. Λουκά Λουκαΐδη για 10 ημέρες προκειμένου να εξετάσει και να προσφέρει τη υποστήριξή του στα παιδιά των Λειψών.

Σε συνεργασία με το Δήμο Λειψών προγραμμτίζεται και η επίσκεψη κλιμακίου του ΕΚΙΦ διαφόρων ειδικοτήτων στο επόμενο χρονικό διάστημα.