Εθελοντικό Ιατρείο-Φαρμακείο Ρόδου

Switch to desktop

05 Μαρ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ

 

Το Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ρόδου (Ε.Κ.Ι.Φ.), στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Δήμο Πάτμου, το Κέντρο Υγείας Πάτμου, την Περιφέρεια Νοτίου και τη Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή, θα επισκεφθεί την Πάτμο το διάστημα 23-24 Μαρτίου 2013.

Κατανοώντας τα σημαντικά προβλήματα των νησιωτικών περιοχών των Δωδεκανήσων, τις σημαντικές ελλείψεις σε ειδικευμένους γιατρούς και τις ειδικές εξετάσεις, θα προσπαθήσουμε με ένα κλιμάκιο ειδικευμένων γιατρών να προσφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε και μας επιτρέπουν οι ειδικές συνθήκες.

Μετά την Κάσο, την Τήλο και τη Σύμη, τη Σάλακο, τα Απόλλωνα και το ίδρυμα Κολυμπίων, η Πάτμος θα είναι η αρχή των επισκέψεών μας για το 2013. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει τη Μεγίστη (Καστελλόριζο), Χάλκη, Σύμη, Λειψούς και Αγαθονήσι, Νότια Ρόδο.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης μας στη Πάτμο θα θέλαμα να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πάτμου και το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Αντιδήμαρχο κ. Σκεμπέ με τον οποίο είχαμε και την πρώτη επικοινωνία και τη Διοικούσα Επιτροπή του ΚΥ Πάτμου. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της χαράς με την οποία μας υποδέχτηκαν.

Από το Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο Ρόδου και το φορέα υλοποίησης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Κοινόν Δωδεκανησίων.