Εθελοντικό Ιατρείο-Φαρμακείο Ρόδου

Switch to desktop

21 Αυγ

Ενισχύστε το Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ρόδου

σημα blog2

Το Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Ρόδου και ο Φορέας υλοποίησής του "Πρωτοβουλία Κοινόν Δωδεκανησίων" ΑΜΚΕ, απευθύνουν έκκληση σε όλους τους φορείς και τους πολίτες της Ρόδου, να συνδράμουν στην ενίσχυση του.

Το Ε.Κ.Ι.Φ. Ρόδου περιθάλπει μέχρι σήμερα 2.500 συμπολίτες μας άπορους, ανασφάλιστους και οικονομικά αδύνατους παρέχοντάς τους ιατροφαρμακευτική κάλυψη, δωρεάν εμβολιασμούς για τα παιδιά απόρων και ανασφάλιστων οικογενειών και ταυτόχρονα τροφοδοτεί με φάρμακα και άλλο υγειονομικό υλικό το Ίδρυμα Κολυμπίων, το Γηροκομείο Ρόδου και Ίδρυμα Παίδων "Άγιος Ανδρέας".

Παράλληλα με επισκέψεις κλιμακίων εθελοντών γιατρών, νοσηλευτριών και άλλων ειδικοτήτων επισκέπτεται τα νησιά της Δωδεκανήσου και παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.

Δυστυχώς οι οικονομικές δυνατότητες του Φορέα Υλοποίησης είναι περιορισμένες και τα ανελαστικά έξοδα λειτουργίας και αναλωσίμων είναι διαρκώς αυξανόμενα και με πολύ μεγάλη δυσκολία καλύπτονται από την προσφορά των μελών της Πρωτοβουλίας.

Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους φορείς και τους πολίτες να ενισχύσουν την προσπάθεια μας ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση υπηρεσιών και να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.

 

Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα υποστήριξή σας και να είστε σίγουροι οτι η ενίσχυσή σας θα είναι καθοριστική και χρήσιμη.

Πληροφορίες: 22410-36110, 6986027755, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Πρωτοβουλία Κοινόν Δωδεκανησίων